Santfeliuesfera

 • Club de Fondistes de Sant Feliu

  Aquest any la Marató s'emetrà per TV3

  Gràcies a l'acord de col·laboració establert entre l'organització de la cursa i Televisió de Catalunya, la Zurich Marató de Barcelona es podrà seguir en directe al llarg del matí del 15 de març.  Una complexa logística tècnica farà possible que els ciutadans puguin seguir en directe, el proper diumenge 15 de març, la Zurich Marató de Barcelona. RPM Racing, empresa organitzadora de l'esdeveniment, i la cadena de televisió pública catalana, TV3, han establert un acord de col·laboració per produir el senyal de la cursa en directe i fer arribar la retransmissió de la prova reina de l'atletisme a Espanya a tots els aficionats .

 • Club de Fondistes de Sant Feliu

  Mitja Aixetes 2015

  Hola amics !!!

  Ja tenim tot preparat per a la 7a edició de cursa que prepara Fondistessf conjuntament amb GEPS.

  Un trail de 21 km aproximadament i uns 1639mts de desnivell acumulat.

  Ja estan obertes les inscripcions, no trigueu en fer l´inscripció.

  Ho passareu molt bé !!!


  Tota la informació necessària a http://cursaaixetes.blogspot.

 • Club de Fondistes de Sant Feliu

  Mitja Granollers

  Gran actuació dels Fondistes a la Mitja de Granollers, on el Keniata Wilson Kipsang, anterior recordman de marató, s'ha imposat en la carrera amb un temps de 1h02:09, seguit del Segoviano Javier Guerra 1h02: 44.

  En l'apartat femení la Ucraïnesa Olga Kotovska va guanyar amb un temps de 1h13:18 per davant de la etíop Embat Etea 1h14:03.

  Felicitats a tots els participants i especial menció el nostre millor classificat Sergi Gisbert que va completar la prova en 1h20:58.

 • Club de Fondistes de Sant Feliu

  Dubtes típiques!!

  Diumenge que ve dia 1/2/2015 se celebra la Mitja marató de Granollers, on molts dels nostres socis participen, molts intentaran millorar la seva marca, altres d'entrenament preparatori per a la Marató i alguns com debutants en la distància.

  En els dies previs, surten els dubtes típiques de ... que menjar el dia d'abans? ¿Que sopar aquesta nit? ¿Que esmorzar al matí ...? .

  Aquí us deixem 3 consells que poden anar bé i esperem que siguin d'ajuda.

 • Club de Fondistes de Sant Feliu

  Comencem el 2015

  En primer lloc, feliç any nou a tots.

  Comencem l'any amb nous reptes i objectius, distàncies més llargues, millorar marques que tenim actualment i si podem guanyar al company d'entrenament amb el que tenim un petit "pique" o buscar companys per poder entrenar.

  Si és el teu cas, ja saps que pots formar part d'aquest grup quan vulguis. Tenim un petita lliga interna per als socis, sortides i entrenaments amb grups i sobretot molt bon ambient.