Santfeliuesfera

 • El blog d'una enxaneta

  [sense títol]

  Hola bona tarda:

  Ja fa uns mesos que vam començar la temporada de castellers, i durant aquets dies han passat moltes coses: em fet castells nous, hi ha gent nova apuntada, em fet moltes aletes, em caigut, em plorat, em rigut...

  Avui vui parlar de l`ultima caiguda que vam tindre fa una mes a l`actuacio de Sant Joan Despi, a Torreblanca.
  Era una castell que haviem descarregat altres vegades, pero, aquest dia ja sigui per nervis, de no haver fet un castell de set pisos a primera ronda o la confiança de tornar a fer un castell repetit, va CAURE.

 • El blog d'una enxaneta

  LAIA I NATALIA
  Hola em dic Laia,i tinc 9 anys en aquest blog vaig a explicar la meva aficio preferida , fer CASTELLERS.
  Fer castells es la unio de moltes persones per ajuntarse i assolir grans figuras humanes dintra de les seves posibilitats .

  La meva historia amb els castellers es desde que estic a la pantxa de la meva mama, ja que els meus pares es van coneixer fent castells i desde que soc pepita e format part d`aquest mon.