Santfeliuesfera

 • Joana Raspall

  1962, article de la Joana Raspall a l'ALBA


  Trobo tan actual aquest article que no m'he resistit a copiar-lo.Tanta tecnologia i tantes coses a l'abast i la joventut no en té prou.
  FAÇANA (continuació] 
  Una moneda més a la mà... Un vestit més a D’armari... Una festa més a la setmana... De què li serviran si ha d'acabar confessant: —M'avorreixo. ..
  Es urgent d'ajudar la joventut a trobar el contrapès que equilibri la densitat de la vida externa amb la intensitat de la vida interior.

 • Joana Raspall

  dedicatoria de Carles Riba a joana raspall

  Tony Xucla ens recorda a Twitter
  Aixó li escriu Carles Riba a Joana Raspall. #CarlesRiba @JoanaRaspall @bruixadedolTraducir Tweet
   10:53 - 5 jul. 2019

 • Joana Raspall

  Amb sabates de molsa

  Pagès editors. Llibres més venuts.


 • Joana Raspall

  Inèdits-Joana Raspall

  Dia 30 de maig 2019. Entrevista feta l'any del centenari de la Joana.

  Inèdits-Joana Raspall: Material inèdit de TVC del personatge: Joana Raspall.

 • Joana Raspall

  TV Lleida, Carrer Joana Raspall

  El dia 30 de maig de 2019, festa de descubrir la placa del carrer Joana Raspall a Lleida

  En el minut 20
  http://lleidatv.alacarta.cat/diaridenitnoticies/capitol/dijous-30052019
  Pagès Editors‏ @PagesEditors
  SeguirSeguir a @PagesEditorsMásSetmanes enrere La Paeria de #Lleida va canviar el nom de l'avinguda Alcalde Areny pel de Joana Raspall. Demà dijous, els veïns del barri INSTITUTS SANT IGNASI li oferiran un homenatge i reivindicaran la figura de la insigne escriptora.

 • Joana Raspall

  cantata

  La Mordida Literaria‏ @La_Mordida_SiguiendoSiguiendo a @La_Mordida_MásAra mateix a #santfeliudellobregat @JoanaRaspallTraducir Tweet2:42 - 23 may. 20196 Retweets17 Me gusta Joan Dausà, Manel Martínez Díaz, Fet a Santfeliu y 4 más2 respuestas6 retweets17 Me gustaResponder 2 Retwittear 6 Me gusta 17 Mensaje directoTexto del Tweet 
   
  La Mordida Literaria‏ @La_Mordida_ 23 may.

 • Joana Raspall

  Festa Plaça Joana Raspall

  Aj. Sant Cugat‏ @ajsantcugat 26 abr.MásL'escola Joan Maragall i #SantCugat es troben a la nova placeta Joana Raspall. El nou espai homenatja així la poetessa i narradora catalana a proposta de l'@AMPAMaragallStQ i es converteix en la primera plaça que porta el seu nom.Traducir Tweet  Carmela Fortuny, Esther Salat  

 • Joana Raspall

  Sant Cugat: Placeta Joana Raspall

  El record de Joana Raspall es manté viu a Sant CugatL'escola Joan Maragall ha organitzat una festa de benvinguda a la placeta que porta el nom de la poeta
  COMPARTEIX: divendres  Sergio Morales Societat PDF   
  Els versos de Joana Raspall van més enllà de les lletres i dels llibres. La poeta ja té un espai dedicat a la seva memòria a Sant Cugat, a la placeta entre la cruïlla entre el carrer de les Escoles i el passeig de Sant Magí.

 • Joana Raspall

  Placa a la casa de Joana Raspall

  http://alacarta.radiosantfeliu.cat/?fbclid=IwAR28qJVvgi1M_uGKgg4PyN44YhfgYgS8Zmit2yp0Pn956Ell6yR1IlKYn6w#!/programs/elmirall/radiosantfeliu_podcast_5611


  enllaç Radio Sant Feliu, parlem de la placa a la casa on va viure Joana Raspall • Joana Raspall

  Podries

 • Joana Raspall

  Bon dia Joana

  La cantata Bon dia Joana, ja te llibre.

  video fet per l'escola Salvador Espriu de Sant Feliu de Llobregat


 • Joana Raspall

  Radio-- Podries


  https://laradio.cat/2019/02/28/i-si-haguessis-nascut-en-una-altra-terra/
  Programa on es recita PodriesRadio terra
  Què passaria si haguessis nascut en una altra terra? Series diferent, però… què vol dir ser diferent? I les fronteres, per què hi són? Com es crea el racisme?Pensem les diferències entre les persones, si és que tals diferències han d’existir, i les fronteres que existeixen, si és que tals fronteres hi han de ser.

 • Joana Raspall

  Baobab

  Nou espectacle amb el poema de Joana Raspall

 • Joana Raspall

  Espectacle La cuca viu


  L'Independent de Gràcia (digital)La Cuca Viu presenta ‘Bestioles’ el 5 d’abril al Petit Univers20/03/2019General / Notícia / SocietatAmb l’objectiu de despertar l’expressió artística entre els més petits, La Cuca Viu interpreta el pròxim 5 d’abril la seva obra Bestioles, una història teatralitzada a través dels poemes de Joana Raspall on interpreten que una sargantana s’ha perdut pel jardí, i les cuques han sortit a buscar-la.

 • Joana Raspall

  Poema mural

  Així Tuiteja Carme Marti:  Carme Martí‏ @CarmeMartiCanti
  SeguirSeguir a @CarmeMartiCantiMásPoesia en un carrer de Valls. Cada vegada que hi passo, m'aturo. Temps de polítiques i vaixells ancorats.

 • Joana Raspall

  Podries a TV·

  Avui aproximadament al minut 35 un fragment de la poesia Podries de Joana Raspall

   

 • Joana Raspall

  Casa Raspall i Joana Raspall.

  Dimarts 19 de febrer a les 18:10h i divendres 22 de febrer a les 11:15 a La 2
  'Carràrius' visita els carrers de Sabadell, Ripoll, Gandesa, Sant Feliu de Llobregat i Sant Andreu de la Barca.Rubèn Muntañà 
  A Sant Feliu de Llobregat la visita porta a una colònia tèxtil completament avançada al seu temps i una associació coral que va superar totes les expectatives. A més, descobrirem quina relació tenen les roses, les graelles i la poesia amb la ciutat.

 • Joana Raspall

  Selecció de Haikus entre ells els uns de la Joana Raspall

  Presentació del llibre Llum a les golfes a cura de D. Sam Abrams, que tindrà lloc a l’Ateneu Barcelonès (c/ de la Canuda, 6) el dimecres 20 de febrer, a les 19h del vespre.
  Fitxa de premsa


  D. Sam AbramsLlum a les golfesUna antologia del haiku modern i contemporani catalàCol·lecció: El far de VienaNúmero de la col·lecció: 04Nombre d'edició: 1aData de publicació: 11/01/2019ISBN: 978-84-949066-7-1Format: 14,5 x 21,5 cmPàgines: 383Enquadernació: rústica amb solapes i guardesPVP: 22.

 • Joana Raspall

  Nou lloc amb el nom de Joana Raspall

  Joana Raspall‏ @JoanaRaspall 8 hHace 8 horasMásAvui http://unmondepoesia.cat  s’estrena (atenció!) en una Clínica Dental. A can @DentalDrCauhe han batejat com a Sala Joana Raspall la sala d’espera dels joves pacients d’odontopediatria i l’han decorat amb les nostres il.lustracions. Ara sí que somriurem de valent! – en RENFE Sant Feliu de Llobregat

 • Joana Raspall

  Amb sabates de molsa

  Critica i fitxa a Faristol
  Novembre 2018 Nº 88

  https://www.clijcat.cat/faristol/critica/Amb-sabates-de-molsa-Poemes-amb-sentiments-de-Joana-Raspall?fbclid=IwAR3Les6J3csB2dPy6KRN9zlqimJqHx-sWDIWxbPxN24EvK9C8YmQ1xMTOLA
  Amb sabates de molsa. Poemes amb sentiments de Joana Raspall
  Amb sabates de molsa. Poemes amb sentiments de Joana Raspall és el tercer volum de l’antologia poètica sobre aquesta autora elaborada per Josep Maria Aloy.