Santfeliuesfera

 • Sant Feliu Innova

  [sense títol]

  Aquest Blog s'ha traslladat a l'adreça:

  www.sfinnova.wordpress.com 

  Allí hi trobareu els continguts actualitzats.

  Gràcies! 

 • Sant Feliu Innova

  5è Concurs de Microrelats via Twitter

  Com ja és tradició des de fa un anys, coincidint amb la diada de Sant Jordi, organitzem el concurs de microrelats via Twitter. Participar és molt fàcil! Durant tot el més d'abril podeu compartir els vostres versos utilitzant els hashtags #SantFeliu i #SantJordi2015.  Un cop escollits els 5 guanyadors, els seus tweets seran repiulats des del perfil de Sant Feliu Innova, @santfeliuinnova, per donar a conèixer a tothom els seus microrelats.

 • Sant Feliu Innova

  Un minut amb Yuzz Sant Feliu!

  Després d'una setmana molt intensa de treball, aquest ha estat el resultat presentat pels nostres yuzzers al primer concurs d'aquesta edició, "Un minto con...". El treball en equip i el repartiment de tasques han estat factors clau per aconseguir acabar a temps el repte i a més, amb un resultat de qualitat. I tenint en compte que tot just acaben de començar i gairebé no es coneixen, té molt de mèrit que s'hagin organitzat així de bé.

 • Sant Feliu Innova

  Arrenca la 3a edició de Yuzz Sant Feliu!

  Aquesta setmana el centre Yuzz Sant Feliu ha obert de nou les seves portes per acollir als 23 joves emprenedors que enguany participen en la 3a edició del programa a la ciutat. A l'acte d'inauguració, presidit pel regidor de Noves Tecnologies, Manel Carrion, van assistir més de 60 persones entre yuzzers, ex-yuzzers i co-workers habituals del Co-Work-TIC.

  Després de la presentació formal, es va realitzar una dinàmica de networking perquè els nous yuzzers comencessin a conèixer-se i a parlar dels seus projectes.

 • Sant Feliu Innova

  Encara no coneixes el nostre servei d'assessorament digital?

  Estàs de sort! Si ets dels pocs que encara no coneixes aquest servei, amb aquest vídeo et quedarà més clar en què et podem ajudar. A Sant Feliu Innova oferim assessorament personalitzat i adaptat a les necessitats de cada empresa, entitat o persona que acut a nosaltres. Qualsevol dubte que tinguis en matèria digital, t'ajudem a resoldre'l. Així que no esperis més i aprèn a treure profit de les noves tecnologies acompanyat i aconsellat pel nostre equip.

 • Sant Feliu Innova

  Testejant Badge Culture al Co-Work-TIC!

  Saps què és un badge? Un badge és un distintiu que acredita els coneixements d'un tema per part de l'usuari. A partir d'aquest concepte s'ha desenvolupat el projecte Badge Culture, una aplicació que pretén que l'usuari jugui i s'ho passi bé mentre realitza activitats culturals i acredita els seus coneixements.   El passat divendres la Mercè Muntada, responsable del projecte, va venir al Co-Work-TIC per realitzar un testeig del producte i detectar possibles errors de l'aplicació, alhora veu en primera persona les reaccions dels usuaris, que en aquest cas van ser molt positives.

 • Sant Feliu Innova

  Éxit de participació al Campus Smart Yuzz 2015!


  El passat dissabte 14 de febrer vam celebrar el Campus Smart Yuzz, una jornada plena d'activitats pensades per identificar idees de negoci de base tecnològica, susceptibles de participar al programa Yuzz per a joves emprenedors. 
  25 joves talents van participar en aquest esdeveniment, on també es van reunir exyuzzers de l'edició 2014. En concret, la Jennifer Baños, l'Èric Muñoz, la Bea Jiménez i l'Eduard Morales, guanyador de l'any passat amb el projecte On Combat.

 • Sant Feliu Innova

  Dues coworkers santfeliuenques participen en l'organització del Congrés de Govern Digital

  A finals de gener es va celebrar a Barcelona el primer Congrés de Govern Digital, on l'Ajuntament de Sant Feliu va intervenir en diverses ponències per exposar les pràctiques de govern obert, transparència i administració electrònica que s'estan portant a terme a la corporació, per les que va ser guardonat amb el premi Administració Oberta.
  Al congrés, organitzat per la Generalitat de Catalunya i el Consorci AOC, van participar també dues de les nostres coworkers habituals.

 • Sant Feliu Innova

  Sessió formativa d'Scratch a Co-work-TIC


  Recentment Sant Feliu Innova ha acollit una jornada de formació en Scratch, una eina gratuïta utilitzada especialment en l'àmbit educatiu pensada perquè els joves aprenguin a pensar de manera creativa i en col·laboració mentre creen animacions. La sessió, que va abordar els principis bàsics de programació i creació de videojocs mitjançant diverses escenaris i personatges, anava adreçada als membres de l'associació local CRIDEM Educa, entitat que té com a objectiu potenciar la creativitat, la innovació, el desenvolupament i l'emprenedoria en tots els àmbits de la comunitat educativa aprofitant el potencial de les eines digitals.

 • Sant Feliu Innova

  Es posa en marxa un projecte per formar joves en emprenedoria digital  El passat 12 de gener va arrencar una prova-pilot que busca introduir els joves de secundària i batxillerat en el món emprenedor amb base tecnològica. Des de pensar una idea de negoci fins al tracte amb el client passant per l’estudi de la competència i les tendències de mercat, “Sant Feliu empresa” ofereix tres sessions formatives que després els/les alumnes apuntats seguiran desenvolupant als seus centres, amb els seus tutors.

 • Sant Feliu Innova

  Éxit de participació a l'"Arbre dels desitjos digital" per col·laborar amb la Marató de TV3

  L'associació CRIDEM Educa, en col·laboració amb la Biblioteca Montserrat Roig, va organitzar aquesta activitat el passat dissabte per recaptar fons per la Marató de TV3, que enguany està dedicada a la investigació de les malalties cardiovasculars. . Per guarnir aquest arbre de Nadal, calia escriure un desig i transformar-lo en codi QR, el qual s'imprimia i s'enganxava en un cor per penjar-lo com a decoració.

 • Sant Feliu Innova

  Acte de cloenda Yuzz 2014 a Sant Feliu

  Coincidint amb la 1a Setmana de la Co-Innnovació al Baix Llobregat, la setmana passada va tenir lloc l'acte de cloenda de la segona edició de Yuzz a Sant Feliu, amb la presència dels joves emprenedors que han desenvolupat els seus projectes de negoci al llarg dels darrers 7 mesos, que van recollir el seu certificat de participació en presència del Regidor de Noves Tecnologies, Manel Carrion, del professor de la UOC, Jesús Lázaro, qui va dedicar part de la sessió a explicar les diferents formes de finançament; en Ricard Faura, Cap del Servei de Societat del Coneixement a la Direcció General de Telecomunicacions i Societat de la Informació; la Fanny Galve, en representació de la UOC; i els coordinadors del centre.

 • Sant Feliu Innova

  Participant de Yuzz Sant Feliu guanya el Premi Empresa TGN Smart City en Innovació Social

  Coincidint amb l'acte de cloenda de l'edició Yuzz 2014 a Sant Feliu, ahir es celebrava el lliurament delsPremis Empresa Tarragona Smart City, que tenen com a finalitat promoure l'esperit emprenedor i recolzar la creació de noves empreses a la ciutat.Jennifer Baños, segona finalista de Yuzz Sant Feliu amb el projecte Otium Time, va presentar-se a aquests premis amb el projecte FUNTRIP4ALL, guanyador de Yuzz Tarragona, amb el que recentment ha començat a col·laborar.

 • Sant Feliu Innova

  Sant Feliu, ciutat innovadora amb gran protagonisme a la 1a Setmana de la Co-Innovació

  Sant Feliu és una ciutat de llarga tradició innovadora que ha destacat per la tasca realitzada en aquesta matèria, rebent diferents reconeixements com ara la recent distinció Ciutat de la Ciència i la Innovacióper la Secretaria General de Ciència, Tecnologia i Innovació del Ministeri d'Economia i Competitivitat. És per això que Sant Feliu és una peça clau de la Setmana de la Co-Innovació, i tota l'activitat programada durant una de les jornades es concentrarà a la ciutat.

 • Sant Feliu Innova

  África Moreno, una emprenedora caçadora de talents

  Ja sabeu que l'espai de coworking de Sant Feliu, el Co-Work-TIC, acull constantment a nous emprenedors amb ganes de compartir les seves idees amb altres professionals  i deixar-se aconsellar per l'equip de Sant Feliu Innova en matèria de noves tecnologies, innovació i emprenedoria digital. 
  Aquest és el cas de l'África Moreno, headhunter de professió especialitzada en el reclutament de perfils directius espanyols per treballar en l'àmbit de la construcció i la mineria a països sud-americans, que després de passar tres anys desenvolupant la seva carrera a l'Argentina va decidir posar en marxa el seu propi projecte de coaching i headhunting.

 • Sant Feliu Innova

  Coneixem els guanyadors del Sant Feliu Game, el joc de Sant Feliu

  El passat divendres 21 es va celebrar l'acte d'entrega de premis del Sant Feliu Game al Centre Cívic Les Tovalloles. L'associació local CRIDEM Educa ha organitzat aquest concurs amb l'objectiu de fomentar la creativitat, la innovació i l'esperit emprenedor entre els alumnes de 5è i 6è de les escoles de Sant Feliu. 
  Els guanyadors van ser: 1er Premi: 6è de l'Escola Mestral.2on Premi: 5è de l'Escola Mestral3er Premi: 6è B de l'Escola Martí i PolEnhorabona a tots!
   

 • Sant Feliu Innova

  Finalistes Yuzz de Sant Feliu i Tarragona realitzen sessions de treball a Co-Work-TIC.


  Aquesta setmana la Jennifer Baños, promotora del projecte Otium Time, ha fet ús de l'espai de coworking de Sant Feliu, el Co-Work-TIC, com a premi local al segon projecte finalista del centre Yuzz Sant Feliu. I ho ha fet acompanyada de l'equip de Funtrip4all, el projecte guanyador a Yuzz Tarragona, format per la Núria Valero, l'Ángel Nieto i l'Enrique Varela, amb qui treballa en el desenvolupament d'accions conjuntes.

 • Sant Feliu Innova

  Projectes Yuzz 2014: Tehago, serveis professionals a domicili

  Avui us presentem a la Bàrbara López, una emprenedora en sèrie que ha participat a Yuzz Sant Feliu amb Tehago, un projecte que pretén facilitar-nos la vida a l'hora de buscar professionals de l'àmbit domèstic que siguin de confiança i en un temps rècord.  Què és Tehago? Tehago és un portal que connecta particulars i empreses amb professionals de l'àmbit domèstic. Es tracta d'un servei que permet de forma immediata trobar a un candidat que s'adapti a les teves necessitats en base a diferents variables.

 • Sant Feliu Innova

  El CB Santfeliuenc s'entrena en web 2.0 amb Sant Feliu Innova!

  No és la primera vegada que entitats o professionals de l'àmbit esportiu ens visiten a la recerca de consells per millorar la seva presència al web. Avui en dia és necessari tenir visibilitat online sigui quin sigui el sector d'activitat. I conscient d'això, recentment ens ha visitat en Josan Daban, president  del CB Santfeliuenc, per rebre un assessorament en web 2.0.
  Tenir presència a la xarxa és imprescindible per a qualsevol empresa o entitat que vulgui donar a conèixer la seva activitat, aconseguir més clients o usuaris i millorar la seva reputació.

 • Sant Feliu Innova

  Arriba el Sant Feliu Game! el joc de Sant Feliu


  Fins al 14 de novembre, els alumnes de 5è i 6è de Sant Feliu tenen l'oportunitat de participar al Sant Feliu Game, una iniciativa promoguda per l'associació local CRIDEM Educa, que pretén fomentar l'esperit emprenedor, la creativitat i la innovació entre els més petits mentre es diverteixen. El concurs consisteix en el disseny d'un videojoc amb diferents escenaris i/o personatges que tinguin relació amb la ciutat.