Santfeliuesfera

 • Sant Feliu Music

  EL SOBRINO DEL DIABLO A ELS PAGESOS
  http://www.elspagesos.com/cat/agenda

 • Sant Feliu Music

  CONCERT DE REBIRD, SIBARIS I PLANE

  PLANE FAN LA PRESENTACIÓ DEL SEU NOU EP "CUÁNTICO" A LA SALA IBERIA I PER AQUEST MOTIU COMPTARAN AMB DOS GRUPS CONVIDATS : REBIRD I SIBARIS.

 • Sant Feliu Music

  ONLY MOORE A ELS PAGESOS
 • Sant Feliu Music

  FLAMARADAS A LA SALA ELS PAGESOS
  Flamaradas és l'alter ego del Daniel Magallón, cofundador de Producciones Doradas junt amb Joe Crepúsculo i Daniel Granados (Tarántula).Les pageses ens declarem fans absolutes de la seva música. Si confieu en el nostre criteri, veniu a passar la tarda de Sant Esteve amb nosaltres i no us penedireu.

 • Sant Feliu Music

  ELS NAVEGANTS A ELS PAGESOS  Què seria una tarda de Nadal sense un concert del rock psicodèlic estel·lar de Els Navegants? Veniu a endinsar-vos al seu univers còsmic.


 • Sant Feliu Music

  CONTTRA AL CASAL DE JOVES
 • Sant Feliu Music

  GUAIANA AL MILENIO


  Guaiana té l'honor de ser el primer i darrer grup que va tenir immortalitzat el seu nom al "Wall of fame" del Mile abans d'existir. Si si, allà al mig, ben gran, al costat d'il·lustres com Beef, Sidonie o Síbaris. Les negociacions han estat més llargues i dures del que qualsevol persona amb seny pot imaginar, però finalment venen a tocar.
  Si ara us diem que són 5 colegues de Sanfe que intenten fer algo així com "Reggaeskuere" però de moment, el que fan és aconseguir que el públic no pari de beure birres i ballar, potser espatllem la presentació prèvia, així que ens deixem de parrafades:

  "SOM DE LA GRESKA, EL BORRATXO DE LA FESTA! EL QUE NO CALLA, EL QUE SEMPRE BALLA I EL QUE NO SAP ON ESTÀ"
  Entrada lliure amb taquilla inversa.

 • Sant Feliu Music

  CHRISTINA ROSENVINGE A LA SALA ELS PAGESOS


 • Sant Feliu Music

  1er SANT FELIU ROCKING FESTIVAL
 • Sant Feliu Music

  DILEMIA A LA SALA ELS PAGESOS


  DILEMIA és una banda de Cornellà (Barcelona), composta per quatre individus de molt dubtosa moralitat i amb una desmesurada passió per la cervesa. La targeta de presentació de la banda seria sense equivocar-nos de molt, la següent:Poesia de carrer, blindada de muralla rockera !!!
  Poesia al carrer perquè els temes parlen de la gent del carrer, la gent real no els números que ens té assignats el poder, un poder, per cert cada vegada més inhumà i cada vegada més qüestionat per segons dirien ells "la xusma".

 • Sant Feliu Music

  EL PÁJARO LOCO A ELS PAGESOS


 • Sant Feliu Music

  DANIEL HIGIÉNICO A ELS PAGESOS
 • Sant Feliu Music

  SÜMA EN CONCERT A LA SALA ELS PAGESOS
 • Sant Feliu Music

  DES DE NICARAGUA GABY BACA & MAFE CARRERO A LA SALA ELS PAGESOS

  La situación por la que atraviesa su país la obligaron igual que a muchos nicaragüenses a salir del país, salvaguardar en primera instancia la vida y en segunda su aporte a la lucha por la libertad de su país.
    Bajo esas circunstancias actualmente Gaby & Mafe se encuentran realizando una gira auto gestionada y en conjunto nos traen una denuncia de toda una región que grita y canta por la libertad y el fin de una dictadura machista, patriarcal, oligárquica y capitalista, que pretende además asesinar a todo un pueblo raptar su arte, su patrimonio y su libertad.

 • Sant Feliu Music

  DAVID CARABÉN A LA SALA MILENIO


 • Sant Feliu Music

  VVLTURES+SERCH A LA SALA ELS PAGESOS  Tres anys desprès de la publicació del primer treball, l'EP "Birdcage" (La Produktiva, 2015) i de diversos concerts, VVLTURES (Joan Vargas a la veu i teclats), Al Chief a la guitarra principal, Fran DM a la guitarra secundària i segones veus, Nielpher al baix i Caveman Pitt a la bateria) es van posar a treballar en el que seria el seu primer llarga durada.Desprès d'un llarg i complex procés de composició, ja tenien a punt les cançons d'aquest nou treball, titulat "Please, Keep The Spaceman Alive" (Flor y Nata Records), en el qual els son industrials i foscos del primer treball evolucionen cap a un so més espacial i psicodèlic, tot això sense perdre gens d'allò que els caracteritzava i feia especial a "Birdcage": son compactes, tenebrosos i melancòlics.

 • Sant Feliu Music

  MALA GESTIÓN A LA SALA ELS PAGESOS


 • Sant Feliu Music

  PRESENTACIÓ DEL NOU DISC DE THE PENGUINS

  AQUEST DIJOUS 8 DE NOVEMBRE ES PRESENTA EL NOU DISC DEL GRUP THE PENGUINS "HEROIS DE CARTRÓ"A LA SALA ELS PAGESOS. LA PRESENTACIÓ ANIRÀ A CARREC DE JORDI JIMENEZ MEMBRE DE J&J PRODUCCIONS I POSTERIORMENT PODREM GAUDIR DE L´ESCOLTA DEL DISC  I QUE EN DIRECTE ES PRESENTARA EL PROPER DIA 5 DE DESEMBRE A LA SALA APOLO.
 • Sant Feliu Music

  VALVULAS Y RITMOS 12ª EDICIÓ
  L'activitat, que es desenvolupa simultàniament en diferents escenaris, inclou un taller de grafit infantil a càrrec d'artistes de l'entitat Kaligrafics, que es durà a terme el dissabte, d'11 a 13.30 h, al carrer de Constitució amb Sànson.En la confluència entre Constitució i Sànson, darrera l'edifici dels bombers, hi haurà una quarantena d'artistes que faran una exhibició del seu art a través del grafit.

 • Sant Feliu Music

  LA ESTRELLA DE DAVID A LA SALA ELS PAGESOS  La Estrella de David és el projecte més personal de David Rodríguez, un dels personatges més emblemàtics de la indústria independent espanyola des anys 90, a més de ser el recent responsable de la producció dels discos de La Bien Querida o del LP2 de Los Punsetes.


  No podem estar més contentes amb la sortida a la llum del nou disc del santfeliuenc, Consagración, el tercer a la línea successòria d’una carrera meravellosa, sempre marcada per grans temes, capaços de partir el cor en dos, però amb el millor dels somriures.