Santfeliuesfera

 • Sant Feliu Music

  VIII SETMANA DE LA POESIA  AQUEST DIJOUS COMENÇA LA VIII SETMANA DE LA POESIA I PODEU CONSULTAR TOTA LA PROGRAMACIÓ CLICANT AQUI

 • Sant Feliu Music

  SIETE70 AL CASAL DE JOVES
 • Sant Feliu Music

  SWEET DORADO+MUSGO A LA SALA ELS PAGESOS  Aquest 2019 arrenca una mini gira pel Baix Llobregat amb nom propi: es diu "LOWTOUR" i és divina! Les dues bandes guanyadores del concurs musical LOWVISIÓN, celebrat per primera vegada a Sant Just Desvern dins el marc del festival Singulart, giraran per Els Pagesos · Music Bar, Milenio, La Bodegueta, La Masia de Sant Boi de Llobregat i Depósito Legal.

  Sweet Dorado i MUSG0/Blackswans comencen la ruta pel #LOWLlobregat aquest divendres 15 de març a casa nostra.

 • Sant Feliu Music

  MARTA TCHAI I GIGANTE A LA SALA ELS PAGESOS


  MARTA TCHAI
   
  Nascuda a Madrid i criada a Badajoz, Marta Tchai va començar al món artístic com ballarina de ballet. Als 17 anys va tornar a la capital per a continuar la seva formació en dansa clàssica. D’allà va saltar a l’escola de ballet de María de Ávila a Saragossa. Després de 4 anys a la capital aragonesa, va tornar a Madrid.
   
  Una lesió al turmell va fer que deixés la dansa, però la Marta va continuar explotant la seva vessant artística: va treballar com a actriu a “Princesas” de Fernando León i a  “Electra” de José Carlos Plaza.

 • Sant Feliu Music

  CONCERT TRIBUT A DAVID BOWIE "JUST FOR ONE DAY"
 • Sant Feliu Music

  EXIT DEL INTERNATIONAL CLASH DAY
  Brutal! No tenim paraules per descriure el que vam viure dijous passat. "Buenu", sí, en tenim una GRÀCIES!
  GRÀCIES a tot el públic que va gaudir amb el concert.
  GRÀCIES a les bandes: Public Mayor, Qutr3s i Clash City Rockers.
  GRÀCIES a la Vane i al Music Bar Els Pagesos per ser sempre la nostra seu.
  GRÀCIES al Eric per sonoritzar de manera tan pross.
  GRÀCIES a Handsome Mississippi Mark & Artichoke Alf (+ Edgar) per la versió + vídeo de Redemption Song.

 • Sant Feliu Music

  THIS IS A CLASH CITY. International Clash Day 2019  Aquest any 2019 Sant Feliu de Llobregat s’estrena como a ciutat seu del InternationalClash Day!
  És aquesta una iniciativa que vol destacar el valor i poder de la música com a element de transformació social.

  Per personalitzar aquest potencial, els seus organitzadors van triar com a exemple a la banda anglesa de punk rock The Clash. La seva música i llegat implica la lluita a favor dels Drets Humans o la Solidaritat Internacional i contra la injustícia, les guerres, el racisme i la violència dels poders polítics i econòmics contra les classes dites subalternes.

 • Sant Feliu Music

  THE HOLLYBERRIES AL CASAL DE JOVES
 • Sant Feliu Music

  CONCERT SOLIDARI AMB LA SRA. ARNAUD A ELS PAGESOS

  La Sara Arnau AKA Sra. Arnaud vindrà a hipnotitzan-nos amb la seva veu en un concert solidari per les associacions animalistes Despigat & Gats i Gossos Sant Feliu. A la guitarra l'acompanyarà l'Alf Expósito.   L'entrada serà de 10€ i es destinarà íntegra per a les dues associacions: 5€ per Despigat i 5€ per Gats i Gossos Sant Feliu.   A part de la vostra entrada benèfica, podreu aportar també roba per animals, llaunetes, pinso o aprofitar per a fer altres donacions o fer a fer-vos socis.

 • Sant Feliu Music

  EL SOBRINO DEL DIABLO A ELS PAGESOS
  http://www.elspagesos.com/cat/agenda

 • Sant Feliu Music

  CONCERT DE REBIRD, SIBARIS I PLANE

  PLANE FAN LA PRESENTACIÓ DEL SEU NOU EP "CUÁNTICO" A LA SALA IBERIA I PER AQUEST MOTIU COMPTARAN AMB DOS GRUPS CONVIDATS : REBIRD I SIBARIS.

 • Sant Feliu Music

  ONLY MOORE A ELS PAGESOS
 • Sant Feliu Music

  FLAMARADAS A LA SALA ELS PAGESOS
  Flamaradas és l'alter ego del Daniel Magallón, cofundador de Producciones Doradas junt amb Joe Crepúsculo i Daniel Granados (Tarántula).Les pageses ens declarem fans absolutes de la seva música. Si confieu en el nostre criteri, veniu a passar la tarda de Sant Esteve amb nosaltres i no us penedireu.

 • Sant Feliu Music

  ELS NAVEGANTS A ELS PAGESOS  Què seria una tarda de Nadal sense un concert del rock psicodèlic estel·lar de Els Navegants? Veniu a endinsar-vos al seu univers còsmic.


 • Sant Feliu Music

  CONTTRA AL CASAL DE JOVES
 • Sant Feliu Music

  GUAIANA AL MILENIO


  Guaiana té l'honor de ser el primer i darrer grup que va tenir immortalitzat el seu nom al "Wall of fame" del Mile abans d'existir. Si si, allà al mig, ben gran, al costat d'il·lustres com Beef, Sidonie o Síbaris. Les negociacions han estat més llargues i dures del que qualsevol persona amb seny pot imaginar, però finalment venen a tocar.
  Si ara us diem que són 5 colegues de Sanfe que intenten fer algo així com "Reggaeskuere" però de moment, el que fan és aconseguir que el públic no pari de beure birres i ballar, potser espatllem la presentació prèvia, així que ens deixem de parrafades:

  "SOM DE LA GRESKA, EL BORRATXO DE LA FESTA! EL QUE NO CALLA, EL QUE SEMPRE BALLA I EL QUE NO SAP ON ESTÀ"
  Entrada lliure amb taquilla inversa.

 • Sant Feliu Music

  CHRISTINA ROSENVINGE A LA SALA ELS PAGESOS


 • Sant Feliu Music

  1er SANT FELIU ROCKING FESTIVAL
 • Sant Feliu Music

  DILEMIA A LA SALA ELS PAGESOS


  DILEMIA és una banda de Cornellà (Barcelona), composta per quatre individus de molt dubtosa moralitat i amb una desmesurada passió per la cervesa. La targeta de presentació de la banda seria sense equivocar-nos de molt, la següent:Poesia de carrer, blindada de muralla rockera !!!
  Poesia al carrer perquè els temes parlen de la gent del carrer, la gent real no els números que ens té assignats el poder, un poder, per cert cada vegada més inhumà i cada vegada més qüestionat per segons dirien ells "la xusma".

 • Sant Feliu Music

  EL PÁJARO LOCO A ELS PAGESOS