CREMA DE SANT JOSEP - ( CREMA CATALANA )



CREMA DE SANT JOSEP, ( CREMA CATALANA )


Recepta que feia,  per Sant Josep la nostre mare,

INGREDIENTS:


1 litre de llet,
4 rovells d’ou
40 gr., de midó  “ és l’original,”
( es pot fer també amb dues cullerades de Maicena )
200 grams de sucre
1 tronc de canyella,
pell de llimona


Posar la llet al foc, junt la canyella - llimona


batre els rovell d’ou, el sucre, i mido en un vol,
quan la llet comenci a bullir,
afegir tot lo del vol a la llet,


s’ha de esperar a que espesi
anant remenat, perquè no s’enganxi


quan sembla prou espessa, anar posant amb cassoletes
just abans de menjar, la crema  tirem sucre, per damunt i es crema.


ARA TAN SOLS EM RESTA AGAFAR UNA CULLERA
I ESCURAR L’OLLA ON S’HA FET LA CREMA.


DESPRÉS…...TAN SOLS SOMIAR.







Lolita Carrión 18 de març 2019


Anar al blog