Només hi ha un camí

Tornem a les curses amb nous objectius per a aquest 2016 !!
Sííí !!

Un altre any mes comencen les curses i pel nostre cap passen moltes coses ...

Per a molts el començar a córrer, normalment amb algun amic o conegut, participar en un 5000 o 10000 a veure que tal surt i si és veritat que això del Running enganxa com diuen.

Per als que ja estan enganxats, el més normal és, intentar batre les nostres millors marques, pensar en debutar en mitja marató, pensar sense arribar a dir-ho en aconseguir guanyar a aquest company, amic, conegut o fins i tot a aquest que saludes sense conèixer quan estes en ple esforç per completar la teva entrenament, i com no .... a córrer la distància reina, els 42195mts de la marató, que amb un respecte incalculable ho mirem de lluny, no fos cas que m'animi i acabi inscrit com ha passat en altres distàncies que a priori semblen més senzilles.

Tot arriba, però no és cosa d'un dia, tant el que s'inicia, com aquell que mira la pàgina web de la marató de la seva ciutat pensant en inscriure, han de recórrer el mateix camí, el de la constància i l'entrenament, per que en això del Running no hi ha truc #solohayuncamino.

Així que, esperem creuar per aquest camí, guanyar o ser guanyat i poder compartir molts quilòmetres en les diferents carreres que ens trubem.

Anem a pel 2016 !!https://www.facebook.com/Fondistes-Sant-Feliu-244385739036336/

Anar al blog