Santfeliuesfera

 • Les meves coses

  DE PRONTO...LLEGO EL INVIERNO


  DE PRONTO….LLEGÓ EL INVIERNO
  ANTONIO;
  CARIÑO; fue un 23 de junio, el verano, nuestras vidas tenía que marcarun,  destino, empeñado, con nuestras vidas cambiar,
  pacientemente, esperó, dia hora y lugarpara llevarte con él, haciendo mi corazón sangrar,
  13 años, han pasado, como un suspiro, con un invierno, helado que de todo, me hace “ pasar “
  pero te quiero contar, los años, ayudan ciertamente tus pensamientos a serenar,me han enseñado, que a mi destino nada he de reprochar,
  que todo tiene un porqué, en mi caso es egoísmoY SE LLAMA SOLEDAD,
  en tu caso, es Descanso, Paz, Bienestar,CARIÑO, qué derecho, tengo,?.

 • Cercle Català de Col·leccionisme

  Revetlla dels 20 anys del Cercle per al mes de juliol


  Benvolguts consocis, amics i simpatitzants del Cercle,Em complau convocar-vos a la revetlla especial que farem per acomiadar l'any filatèlic 2018/19, i per celebrar les revetlles de Sant Joan i Sant Pere. Us proposo que ho fem el dimecres 3 de juliol, cap a les 18.30 hores.Sisplau, digueu-me si vindreu o no a la vetllada, (per comprar més o menys coca i cava) L'acte forma part de la celebració del 20è aniversari del Cercle i estaria bé poder-nos reunir el major nombre de socis/sòcies possibles.

 • Jorge Botella

  Modelo

 • CC Veïns per Sant Feliu

  RESUMEN DE LA INTERVENCIÓN DE VEÏNS EN LA INVESTIDURA.


  RESUMEN DE LA INTERVENCIÓN DE VEÏNS EN LA INVESTIDURA. Agradecimiento a las ciudadanas y ciudadanos de nuestra población que el pasado día 26 de mayo dieron su apoyo a la candidatura de Veïns per Sant Feliu, Así mismo, extender el agradecimiento a nuestro candidato Juan Antonio Vázquez y a la candidata número dos, Imma Pericas. Por asumir una responsabilidad no pedida desde Veïns.  Actores importantes en  la construcción de una alternativa sólida en nuestra ciudad, donde, sin duda, ambos son y  serán protagonistas…En las primeras discusiones sobre el posible  panorama de las elecciones municipales, en  nuestro grupo de dirección contemplábamos dos escenarios contradictorios para nuestra formación:El primero, si en  las elecciones primaba las problemáticas de la ciudad.

 • Jorge Botella

  Tomates • CC Veïns per Sant Feliu

  TEMAS MUNICIPALES BOLETÍN Nº 39 DE VEÏNS PER SANT FELIU


 • Jorge Botella

  Pimientos


 • Sant Feliu Music

  IGNORANTS , POTA I HOW TO FUCK IT AL CASAL DE JOVES  IGNORANTS
  Fa més d'un any que ens vam embarcar en un nou projecte musical sense saber molt bé el que sortiria i ja podem dir que estem super orgullosos del resultat. Aquest Dissabte el presentarem a casa, al nostre casal, un petit oasis de faràndula i creativitat que va marcar la vida del jovent Santfeliuenc allà pels 90. Seran 9 temes de punk rock i alguna altra sorpresa que tenim preparada.

 • Agustí Vilar - Bloc Opacline

  Els nostres somnis

  Ítaca, llunyana i propera, com cal. (Josep Piera)   En un aplec, somio la pancarta, així  el poble fa arrels en esperances. Tot plegat, vull sempre flors i gaubances, el meu país, això mai no ho descarta. Si som ferms, … Continua llegint →

 • Sant Feliu Music

  SEIKOS EN CONCERT ACÚSTIC
 • Agustí Vilar - Bloc Opacline

  Groc i morat

  L’honor de la virtut és lluitar, no pas vèncer. (Michel de Montaigne)   Diuen que som quatre vells rondinaires, tant se val, qui s’apunta vol procés. Groc o morat, el llacet dels garlaires, ha de convèncer abans o després. No … Continua llegint →

 • Jorge Botella

  Manzana


 • Jorge Botella

  Perfiles rokeros

 • Casal de la Dona

  Festa fi de curs del Casal de la Dona


  T' esperem el pròxim dia 14 de juny per celebrar la festa fi de curs dels tallers de Casal de la dona i poder gaudir de l' inauguració de l'exposició dels treballs realitzats de pintura i restauració.
  No t'ho perdis!

 • Sant Feliu Music

  PRESENTACIÓ DE "IAN CURTS. CAMINA EN SILENCI" A ELS PAGESOS  Per fi, dijous 13 de juny presentem a la Sala Els Pagesos el nostre fanzine Ian Curtis. Camina en silenci. La cosa no hagués estat possible sense l'empenta final de Ediciones La Mordida (gràcies, moltes gràcies)L'hora de la presentació seran les 21h i l'accès, com sempre és lliure!


  L’associació local J&J Produccions (Kultura a cops de rock)portem ja un temps dedicats a defensar el rock com a element central, cultural i identitari de la nostra generació.

 • Les meves coses

  CONVERSACIONES CON MI GATO ( PACTOS )  CONVERSACIONES CON MI GATO
  PACTOS ¡.
  Whisky: veo que hoy pocas ganas tienes de escucharpero lo siento, si no te gusta lo que digo las orejas como tu sabes, haces bien en tapar
  sabes que de madrugada, mi  “ imaginación tiene la mala costumbre “de ponerse a divagar, obligándome a pensar,
  disparates, al escuchar, se que tu vas a pensar,
  puede...pero y si es una gran idea que la puedo patentar ?.

 • Sant Feliu Music

  SISENA A LA SALA ELS PAGESOS
  Sisena estan de presentació de disc i dissabte venen a presentar-lo: rock alternatiu en català amb influències variades de bandes com Berri Txarrak, System of a Down o Smashing Pumpkins. El grup mostra una base contundent amb melodies de veu cantables i tocs de sintetitzadors i bases electròniques. 
  I DESPRÉS : • Lourdes Borrell

  Una majoria de govern reforçada

  Diumenge passat, a les eleccions municipals, la ciutadania va convertir la llista socialista que tinc l’honor de liderar en l’opció majoritària de Sant Feliu de Llobregat. El Partit dels Socialistes de Catalunya va aconseguir dos nous regidors que ens van convertir en la primera força política de la ciutat.
  Durant aquests dies, hem pogut llegir diversos anàlisis sobre el resultat d’aquestes eleccions i, en aquest context de negociacions i rumors, vull aprofitar per fer la meva valoració.

 • Matidees

  Plaça de la llana de Barcelona

  Interior del casc antic, per darrera de Santa Caterina.  

  The post Plaça de la llana de Barcelona appeared first on Matidees.

 • Jaume Solé// Reflexions en veu alta

  Ajuntaments democràtics. 40 de 40.