Projecte d'activitats del Cercle Català de Col·leccionisme per a l'any 2019 (proposta)


1. ORGANITZACIÓ D’EXPOSICIONS:
Mostra filatèlica i de col·leccionisme: Vintè aniversari del Cercle Català de Col·leccionisme
De l’1 al 7 d’abril de 2019) C Centre Cívic Les Tovalloles
Exposició de tots els cartells, segells personalitzats, mata-segells i demés documents que ha generat el Cercle Català de Col·leccionisme durant aquests vint anys des de la seva fundació l’any 1999.  

XXXIII Exposició de Filatèlia, Numismàtica i Col·leccionisme(EXPOFIL)
(del 10 al 12 maig de 2019) Aula de Cultura de l’Ateneu Santfeliuenc
Exposició de caràcter  competitiu i d’àmbit provincial. Hi haurà 2 categories d’exposicions: classe A) Competició i classe B) Exhibició. Els temes seran els següents: 1r) Ciutat de les Roses i 2n)  tema lliure. Hi podran participar, com sempre,  tots els socis i sòcies de la nostra Associació, tant els de la secció sènior com els de la secció infantil-juvenil, igual que l'any anterior, i els col·leccionistes de fora que posseeixin la targeta Fesofi de l’any 2019.

Se sol·licitarà al Servei Filatèlic de Correus (Dirección de Filatelia, Madrid) la concessió d’un mata-segells especial amb la llegenda “33a EXPOFIL. 20 anys Cercle Català de Col·leccionisme”. Aquest mata-segells  funcionarà  en l’estafeta temporal que s’instal·larà el dissabte 11 de maig, en horari  de matí (d’12 a 14 h) i de tarda (de 17 a 18 h). Utilitzarem el segell personalitzat número 60 dedicat a la nostra entitat en el seu vintè aniversari, a més, hi haurà l’edició d’un sobre oficial commemoratiu i un butlletí d’aquesta 33a EXPOFIL, que es podran adquirir en el recinte de l’exposició. També ens proposem fer el segell personalitzat dedicat a la senyora Joana Raspall  (que podria tenir el número 61, tot depenent de si abans en fem altres).

Per tal de jutjar aquestes col·leccions es demanarà un cos de jurats que ens assignarà la Federació Catalana de Societats Filatèliques per a aquesta ocasió.  
  
2. ACTES I REUNIONS SOCIALS:
-Assemblea General Ordinària (13 de febrer, 18.30 h; lloc: seu social);
-Dinars i Sortides socials (per determinar);
-Reunions socials: tots els dimecres, no festius, de 18 a 20 hores.
-Festa de Nadal (mes de desembre)

 3. DIFUSIÓ DEL COL·LECCIONISME:
 -Segells personalitzats de Sant Feliu de Llobregat
El Cercle té previst editar 6 segells nous de personatges santfeliuencs i d’altres efèmerides locals.

-Tertúlies de col·leccionisme
Número 40 (6 de març): Segells temàtics de la Guerra Civil espanyola (1936-1938), per Jordi Campderrós
Número 41 (5 de juny): per determinar
Número 42 (4 de setembre): per determinar

-La Veu del Col·leccionista.  La quantitat de números de La Veu   dependrà bàsicament, del nombre d’actuacions que organitzi  i/o  celebri el Cercle. El tiratge serà  igual al de l’any passat.

-XV Campanya de difusió del col·leccionisme
Campanya que s’iniciarà durant el mes de març. Consistirà en enganxar cartells de format A3,a les cartelleres municipals i llocs adients. Es repartiran tríptics de difusió del col·leccionisme i, fullets informatius (mida A5) de la Campanya, per tot Sant Feliu, sobretot als edificis municipals.  Conclourà el mes de desembre.

-Blog  del Cercle  internet: Es continuarà amb el seu manteniment general i també penjant notícies de totes les activitats previstes pel Cercle, així com la publicació de diversos articles i d’opinions sobre col·leccionisme local i general.

4. COL·LABORACIONS AMB ENTITATS:
El Cercle està disposat a col·laborar sempre amb les entitats de la nostra ciutat, i també de fora, sempre i quan aquesta col·laboració no ens ocasioni cap despesa addicional.


Anar al blog