Sant Feliu En Comú Podem

  1. Lídia Muñoz Cáceres
  2. Manel Martínez Díaz
  3. Loren Rider Jiménez
  4. Manuel Leiva Velázquez
  5. Mireia Aldana Llorens
  6. Pedro Gómez Jordánt
  7. Noèlia Fontana Cànovas
  8. Juan Carlos Arias Rodríguez
  9. Mariona Giralt Capalvo
  10. Sebastián Vignoli Carradori
  11. Rosa Maria Maristany Daunert
  12. Jhon Jairo Castaño Correa
  13. Maria del Carmen Bonet Giménez
  14. Albert Martínez Pineda
  15. Mari Luz Castro Ortega
  16. Ezequiel Tejero Sojo
  17. Laura Aguilera Rodríguez
  18. Pasqual Padilla Segura
  19. Mercedes Losada Bascones
  20. Maite Carranza
  21. Jordi San José Buenaventura

Suplents:

  1. Chelo Revelles Carayol
  2. Xavier Aranda Frattarola
  3. Tere Rodríguez Iglesias
  4. Jorge Rodríguez Rosales
  5. Isabel Calvo Alonso
  6. Paco Romero Laguna
  7. Aurora Huerga Barquín
  8. Àngel Merino Benito
  9. Pere Codorniu Mitjavila

Et pot interessar: https://www.fetasantfeliu.cat/noticia/103000/lidia-munoz-encapcala-una-llista-amb-el-nucli-dicv-com-a-denominador-com

1. Lídia Muñoz Cáceres. 37 anys. Candidata a alcaldessa. És mare “de
dues nenes encantadores”. Va néixer al barri de Can Calders, va créixer a Roses i va passar la seva joventut en el barri de Mas Lluí. Des de fa temps viu a Falguera. Llicenciada Ciències Polítiques i de l’Administració per l’UAB, on va començar a implicar-se en els moviments estudiantils, compaginant estudis i diferents treballs, com
tanta gent jove. A nivell local, va començar a vincular-se a la política de la mà de l’Àngel Merino, a Joves d’Esquerra Verda i després a
Iniciativa per Catalunya. Des de 2003, és regidora, primer a l’oposició, i des de 2011 al govern local, amb les responsabilitats de l’Àrea de Territori, Sostenibilitat i activitat econòmica; regidora de joventut, i des de
2015, també regidora de Dones i Polítiques d’Igualtat.

2. Manel Martínez Díaz. 58 anys, veí de Falguera. Regidor de cultura, recursos humans i serveis generals durant els darrers 8 anys. “Compartir lluita i treball amb persones d’ideals i de compromís, per una ciutat d’acollida, cohesionada i amb personalitat pròpia, és una de les responsabilitats més gratificants que em puc imaginar. Només cal la convicció i la voluntat d’aportar a aquesta tasca el màxim que es pugui
donar, per contribuir a l’esforç col·lectiu de fer de Sant Feliu un ciutat cada dia millor, i des d’aquest petit lloc del planeta aportar per fer l’altre Món que, les santfeliuenques i santfeliuencs, sabem que és possible”.

3. Loren Rider Jiménez. 44 anys,feminista, republicana, ecologista… Filla
del barri Can Calders, actualment veïna del barri del Centre. Representa a Podem Sant Feliu i esta convençuda “que només fent un front de forces d’esquerres unides com Catalunya en Comú Podem serem capaces de portar a terme un projecte ple d’esperança amb ideari transformador per fer avançar la nostra ciutat, millorant el nostre dia a dia i dignificant les condicions de vida de totes les persones”.

4. Manuel Leiva Velázquez. 46 anys, de classe treballadora i del barri Falguera. Dos fills de 18, pare solter. Regidor de Medi Ambient i Espai Públic. “Preservar el planeta és preservar la vida. El bé comú és el centre del nostre projecte, el seu desenvolupament i defensa, el nostre compromís. M’agrada recordar sovint les paraules del Subcomandante Marcos; para todas, todo, para nosotras, nada. En bici sempre”.

5. Mireia Aldana Llorens, 36 anys, veïna de Roses-Castellbell. És regidora d’Educació, Serveis Socials i Nova Ciutadania. Ha estat fundadora i monitora de l’Esplai Diversitat Lúdica i ara està estudiant Magisteri. Creu que l’educació “és l’eina principal perquè cada persona tingui l’oportunitat de ser feliç tirant endavant el seu projecte de vida. La cohesió social de la ciutat i una vida digna per a tothom és el que em torna a motivar per presentar-me novament en el millor equip per governar la nostra ciutat”.

6. Pedro Gómez Jordán, 47 anys, veí de Can Calders. Fill d’immigrants de Laujar d’Andarax, és voluntari de Creu Roja a Sant Feliu i des de 2008 és el vice-president primer de l’Assemblea Local. És Secretari d’organització del Sindicat Reformista de Treballadors i actualment està cursant el Grau de relacions laborals i ocupació a la UOC. És el responsable d’Organització de ICV a Sant Feliu i també participo a l’AMPA de l’escola dels meus fills, el Gaudí.

7. Noèlia Fontana Cànovas, 45 anys, veïna del centre. Educadora social i especialista en infància i participació, “Sant Feliu va acollir la meva família fa 16 anys i des de llavors el caliu i l’ànima de la ciutat em va captivar. Vull treballar amb plenes energies per continuar millorant el nostre entorn, per garantir els drets bàsics de totes les persones, i perquè la nostra infància pugui viure i créixer amb plenitud”.

8. Juan Carlos Arias Rodríguez, 59 anys, veí de Mas Lluí. Professor de Tecnologies i Informàtica d’institut a Esplugues des de 1986. Com a representant de Podem entén que “és fonamental l’organització dels moviments ciutadans i el foment de la participació ciutadana en la vida quotidiana de la ciutat. L’ajuntament ha de ser l’eina on els petits canvis valents i transformadors millorin la vida de la ciutadania. I la nostra formació ho garantirà”.

9. Mariona Giralt Capalvo, 24 anys, veïna del centre. És una dona inquieta, alegre i compromesa amb el món que l’envolta, en especial amb la defensa dels drets de les persones migrades i en la defensa dels espais naturals. Apassionada per les festes de la nostra ciutat, adora els animals, en especial els cavalls, i li agrada gaudir de l’esport a l’aire lliure i la natura. “Formo part de la candidatura de Sant Feliu en comú com a independent, des del ple convenciment que és la millor opció per la ciutat que m’estimo”.

10. Sebastián Vignoli Carradori, 50 anys. Santfeliuenc adoptiu des de l’any 2000. Veí de Les Grasses. Metge de Família a l’ABS Rambla des de l’any 2002. Defensor d’una sanitat pública i universal de qualitat. “Treballaré per fer de Sant Feliu una ciutat saludable amb les persones al centre de l’acció municipal”.

11. Rosa Maria Maristany Daunert, 60 anys. Ha estat fins fa poc veïna del Centre. És activista en la defensa dels drets de les persones trans* i amb el foment del respecte de totes les diversitats humanes. “Lluitar pel que crec i amb una forta convicció és el que m’ha fet participar amb Sant Feliu en Comú Podem, doncs som la garantia de treball per una ciutat on totes les persones, sigui quina sigui la seva orientació sexual i/o
identitat de gènere, tinguem els mateixos drets, generant i defensant una ciutadania plural i diversa. Em sento molt orgullosa i agraïda de pertànyer a la comunitat de Sant Feliu, testimoni del meu trànsit”.

12. Jhon Jairo Castaño Correa, 55 anys, veí del Centre. Va néixer a Pereira (Colòmbia) i visc a Sant Feliu des del 2009. Va ser regidor a la meva ciutat natal, lluitant incansablement contra la corrupció. Està vinculat al treball associatiu amb el col·lectiu de persones migrades. “Sant Feliu és casa meva i de la meva família, i vull que ho continuï sent per a totes les persones nouvingudes que arribin a la nostra ciutat”.

13. Maria del Carmen Bonet Giménez, 51 anys, veïna de Roses Castellbell. Dona d’esquerres, mare de dos adolescents, defensora del sistema educatiu públic i inclusiu en tots els seus nivells, treballadora de la Universitat de Barcelona. Ha estat membre activa de les AMPES de l’escola Pau Vila i de l’IES Olorda. “Vaig ser regidora a l’ajuntament amb una altra formació, en l’actualitat, em sento totalment identificada amb l’ideari polític de Sant Feliu En Comú que posa les persones al centre de la política i amb el model de ciutat que defensem”.

14. Albert Martínez Pineda, 22 anys, veí de Falguera. Actualment treballa com a monitor de menjador. Com a jove vinculat al teixit social de la ciutat, i en especial al CAU vol “que la meva ciutat continuï encoratjant i lluitant per a que els i les joves puguem tenir una vida autònoma, que es respectin les nostres llibertats i els nostres drets”.

15. Mari Luz Castro Ortega, 43 anys, filla del barri Can Calders. Mare de dos filles i treballadora al sector privat. Activista i defensora del dret a l’habitatge i dels drets bàsics de totes les persones, col·laboro amb entitats socials de la nostra ciutat. Com a membre de Podem Sant Feliu tinc la convicció que per fer que la nostra ciutat sigui més justa i més igualitària l’única opció política que ho seguirà garantint serà amb Sant Feliu en Comú Podem al carrer i a la institució.

16. Ezequiel Tejero Sojo, 38 anys, veí de la Salut. Il·lustrador, professor de disseny gràfic a Barcelona, monitor de classes dirigides al Complex i monitor de ball a l’escola Salvador Espriu. Sóc un apassionat de l’art i de la música, penso que Sant Feliu es una ciutat multicultural i oberta, amb moltes possibilitats i en un enclavament únic. Vull formar part de l’equip de Sant Feliu en Comú Podem per millorar la ciutat que tant estimo i aconseguir que totes les persones gaudeixen de la ciutat en tots els àmbits.

17. Laura Aguilera Rodríguez, 40 anys. Filla del barri de La Salut, actualment visc a Roses Castellbell. Mare de dues nenes, sóc una apassionada del flamenc, mestra de ball i m’encanta formar part del teixit cultural ric i divers que tenim a la nostra ciutat. Vull que Sant Feliu continuï sent una ciutat que respecti a tothom, sigui quin sigui el seu origen, i que estigui al costat de qui més ho necessita.

18. Pasqual Padilla Segura, 75 anys. Veí de Roses Castellbell. “Soc independent, però confio molt en l’equip de Sant Feliu en Comú Podem”. Va treballar a les empreses Hoechst Iberica i Aventis, sent membre del Comitè d’Empresa de totes elles, en representació de la Intersindical CSC. Des de fa 15 anys és voluntari i responsable del grup ” Amalgama Musical ” del Casal de la Gent Gran. És membre de les corals de l’Ateneu, Roses i Parroquial, formant part de la seva Junta Directiva. També és tertulià de Radio Sant Feliu. “M’agrada molt llegir i de tant en tant escric algun poema, que sovint comparteixo a les xarxes socials”.

19. Mercedes Losada Bascones, 57 anys, veïna de Can Llobera. Infermera a l’hospital Clínic durant 22 anys, ha guanyat diferents premis en el meu àmbit. Vinculada a entitats culturals i socials de la ciutat, és una apassionada de la dansa i la poesia. Pertany també al grup de teatre Sarau, de l’associació artística de cecs i deficients visuals de Catalunya. “Com a independent sé que Sant Feliu en comú defensa el model de ciutat que jo vull, un Sant Feliu accessible, amable, feminista, amb una visió totalment integradora, que compti amb les veus de tots i totes”.

20. Maite Carranza. 61 anys. Veïna de Mas Lluí. És escriptora, guionista de televisió i docent. Ha guanyat molts premis literaris i recentment ha estat professora a l’Institut Olorda. Sempre ha estat compromesa amb l’associacionisme. Va ser fundadora de l’Associació de guionistes i actualment és Presidenta d’Escrivim, en defensa dels drets dels escriptors. “Amb les meves novel·les m’agrada despertar el sentit crític dels joves. Els parlo de la pobresa, dels abusos sexuals, de la guerra civil o del masclisme. Crec que la cultura i l’educació poden canviar el món i millorar-lo”.

21. Jordi San José Buenaventura, 61 anys, veí de Can Calders. Ha estat regidor des de 1991 i alcalde de 2011 a 2019. La seva primera feina va ser a la Matacàs i la seva altra passió, amb la política, és l’ensenyament. “A punt de jubilar-me, tornaré a l’educació des de la perspectiva del voluntariat. Crec que la política i l’educació no estan tan lluny com semblen: dos camins per fomentar el pensament crític per construir col·lectivament un present on tothom, sigui quina sigui la seva condició o origen, pugui estar al timó de la seva vida i on ningú quedi enrere”.

22. Chelo Revelles Carayol, 50 anys, veïna de Can Calders. De classe treballadora, animalista, sindicalista, defensora de la justícia social i dels drets de la classe treballadora. “Com a membre de Podem a Sant Feliu, vull que la nostra coalició lideri la nostra ciutat com a garantia de convivència i que es continuï posant les persones al centre de la política”.

23. Xavier Aranda Frattarola, 55 anys, veí del centre. Biòleg, treballa fent recerca en temes agrícoles i els efectes del canvi climàtic. “Em vaig casar amb una santfeliuenca fa trenta anys i així vaig arribar a Sant Feliu, una migració de curta volada en comparació amb moltes veïnes i veïns. M’interessa com fer que els grans ideals d’emancipació s’apliquin en el dia a dia de les persones per millorar les nostres vides”.

24. Tere Rodríguez Iglesias, 41 anys, veïna de Falguera. Defensora dels drets dels animals i fundadora de l’Associació Protectora d’animals exòtics de Catalunya. “Penso que la nostra ciutat necessita un impuls en el treball coordinat entre totes les entitats animalistes, ciutadania i administració, i estic segura que l’espai dels comuns és el millor lloc per assolir aquesta fita i fer de la nostra ciutat un espai amable per a tots i totes, i també pels més indefensos”.

25. Jorge Rodríguez Rosales. 59 anys, veí de la Salut. És perit judicial i està estudiant Dret. Va ser fundador de la Colla dels Diables de la Salut i del Club Jove Nou Estil. Vaig ser membre de l’AMPA dels Padres. En l’actualitat, col·labora amb el Club Rítmica Sant Feliu. “L’educació i l’esport són els meus àmbits de treball per fer un Sant Feliu millor”.

26. Isabel Calvo Alonso. 62 anys, veïna de la Salut. “Sempre he lluitat perquè el barri de la Salut sigui un barri del que sentir-se orgullosa, tant jo com els meus fills i els meus néts. Crec que ho estem aconseguint. Em vaig sumar al moviment veïnal de la mà de l’Adela Barquín, “la Pasionaria de la Salut”. Sóc membre de l’Associació de Veïns i de la
seva Comissió de Festes.”

27. Paco Romero Laguna, 67 anys, veí de Can Maginàs. Durant molts anys, va ser treballador i sindicalista de Comissions a Tornillerías Matas. Després, va passar a la formació professional. Va ser fundador i director de l’IFP Francesc Ferrer i Guàrdia a Sant Joan Despí. “Vaig combinar el moviment sindical, educatiu i veïnal: vaig ser fundador
de l’Associació de Veïns de Can Maginàs. També vaig ser regidor de Via Pública i Serveis entre 1995 i 2003, treballant colze a colze amb l’inoblidable Juan Sánchez”.

28. Aurora Huerga Barquín, 61 anys, veïna de Falguera. Sempre ha estat vinculada al moviment sindical i al moviment feminista: “el roig i el lila són dos colors que han d’anar junts en tot moment”. Va ser secretària general de CCOO al Baix Llobregat entre 2002 i 2008 i “actualment, com a Secretària General de Construcció i Serveis de Catalunya de CCOO, continuo treballant pels drets de la classe treballadora i de les dones”.

29. Àngel Merino Benito, 73 anys, veí del Centre. Llicenciat en Filosofia i Filologia Romànica. Va ser alcalde de Sant Feliu de Llobregat des de l’any 2000 al 2003, i abans regidor de Cultura de 1983 a 1991. “En les dues responsabilitats, sempre he cregut en la cultura i en la festa en particular com instruments privilegiats per construir identitat de ciutat i sentiment de comunitat. He reflexionat i escrit molt sobre temes de participació, associacionisme i democràcia local”.

30. Pere Codorniu Mitjavila, 100 anys. Veí del Centre. “Vaig viure la il·lusió de la II República i la vaig defensar a la Guerra Civil. Acabada la Guerra, vaig passar més de dos anys als camps de concentració franquistes. Vaig ser molts anys electricista, molts dels primers televisors de Sant Feliu van passar per les meves mans. Vaig ser candidat a les eleccions municipals de 1979 per l’Organització d’Esquerra Comunista, amb l’Àngel Merino. Sóc una persona molt compromesa en l’activitat cultural i de la gent gran de la nostra ciutat”.