Què és?

Fes la teva porra electoral i guanya un dels premis que sortegem!

Des de Fet a Sant Feliu us animem a participar a la porra electoral de les Municipals 2019 i guanyar alguns d’aquests premis:

  • 1 Sopar al Parlament
  • 1 Àpat al Bar de l’Ateneu
  • 2×1 a CineBaix
  • Llibres: “Sant Feliu, Segle XX”, “Sólo tú me tendrás” de Toni Muñoz i 3 reculls editats per La Mordida Literaria
  • Discs: “Ara som gegants” de Joan Dausà, “Herois de cartró” de The Penguins, “Viaje al centro” de Seikos i “Clara Montse Núria” de Rombo
  • Pack d’Anuaris del Fetasantfeliu (2014-2018)

Com hi puc participar?

Presencialment: al nostre stand de la Fira (c/Pi i Margall), durant els dies de la Festa de Primavera (11 i 12 de maig)

Online: A patir del 13 de maig. Fes la teva porra, omple el formulari (nom i cognoms, correu electrònic i telèfon, són camps obligatoris però que en cap cas es faran públics ja que només s’hi farà constar el pseudònim i la porra de cada participant) i envia’ns els teus resultats de manera ràpida i senzilla. Aquests els podràs seguir a la pàgina de resultats que s’actualitzarà periòdicament.

Aspectes a tenir en compte:

El consistori de Sant Feliu de Llobregat consta de 21 regidors electes, per tant els registres enviats que excedeixin o no sumin 21 no es consideraran vàlids. Els registres amb suplantacions d’identitat i els correus electrònics falsos seran eliminats i no entraran a concurs. Les persones que encertin la correlació exacte dels 21 regidors electes entraran al sorteig dels premis de la porra. En cas de no haver-hi cap encertant de la porra es farà un sorteig entre els participants per no deixar cap premi desert.

El sorteig dels premis es farà el dia 26 de maig, una vegada se sàpiguen els resultats definitius i en els dies posteriors es publicarà una notícia donant a conèixer el nom dels guanyadors i les dades més destacades de la porra.

Resultats i premis:

Els resultats i premis de la porra es faran públics el diumenge 26 de maig al bar de l’Ateneu des d’on Fetasantfeliu farà un seguiment dels resultats de les eleccions.