ERC

 1. Oriol Bossa i Pradas
 2. Mercè Ariza i Martin
 3. Bernat Dausà i Amigó
 4. Flavia Reina i Fajardo
 5. Aitor Rivera i Garcia
 6. Jennifer Gaston i Molina
 7. Xavier González i Piñol
 8. Marta Barahona i Junqué
 9. Jan Bermúdez i Moral
 10. Fina Campàs i Ferrón
 11. José Luis Sànchez i Rubiales
 12. Cristina Massagué i Moreno
 13. Johnny Nole i Balseca
 14. Montse Fortuny i Baño
 15. Oriol Massagué i Moreno
 16. Laura Gallegos i Bernardino
 17. José Antonio Mas i Torre
 18. Montserrat Godes i Malla
 19. Jordi Turné i Ruiz
 20. Soledad Medrano Nuñez
 21. Ramon Puiggròs i Cardona
  Suplents:
 22. Núria Barberan i Estrada
 23. Roger Mateo i Quejigo
 24. Bernarda Garcia i Rodriguez
 25. Oscar-Daniel Tidona i Laselva
 26. Marta Vidal i Riera
 27. Francisco Torregrosa i Bustos
 28. Mireia Ruíz Serapio
 29. Arnau Xufré i Mariscal
 30. Judi Espert i Pemán

Et pot interessar: Llista cremallera d’una ERC que renova lideratges femenins1. Oriol Bossa.39 anys. Veí del barri centre. Politòleg i Màster en Anàlisi Política de formació i actualment treballant a l’empresa privada. Regidor i portaveu del Grup Municipal d’ERC-Sant Feliu durant el mandat 2015-2019, i Conseller Comarcal i portaveu del Grup Comarcal d’Esquerra al Consell Comarcal del Baix Llobregat. President d’ERC-Sant Feliu del 2011 al 2014 i Secretari d’Imatge i Comunicació de la Federació Comarcal d’ERC del Baix Llobregat i L’Hospitalet del 2011 al 2015. Vinculat al teixit associatiu de la ciutat, des de ser ex Cap d’Agrupament del Cau, a estar involucrat en la cultura popular i tradicional de la ciutat, fins a ser soci de Geps o d’Omnium. El 2009 al costat de molts altres santfeliuencs va crear Sant Feliu decideix i “vam fer possible que la nostra ciutat votés per primer cop sobre el futur polític de Catalunya el juny d’aquell any”. A partir d’aleshores va fer un pas endavant a la organització política en la que militava des del 2003, Esquerra.

2. Mercè Ariza (Independent). 54 anys, de Roses Castellbell, casada i mare d’un fill i una filla. Viu a Sant Feliu de Llobregat des que va néixer. Aquesta situació familiar li permet col·laborar amb el projecte d’Esquerra, “un projecte de valors i treball en equip que busca transformar el nostre poble”. El seu àmbit professional sempre ha estat el món de l’educació, tant l’escolar, com a professora, pedagoga i logopeda, com el de l’educació en el lleure, que li va permetre dedicar set anys del seu temps a Minyons Escoltes- Cau de Sant Feliu, quatre dels quals com a monitora de joves. També ha participat a la comissió de pares de l’Esplai Sant Llorenç. També és sòcia de l’Ateneu Cultural Santfeliuenc i de la Unió Coral.


3. Bernat Dausà i Amigó.32 anys, és de Can Nadal i és mestre de primària i regidor d’Esquerra a l’Ajuntament.  Membre de la colla Diables La Garsa, de la qual en va ser cap de colla durant vuit anys. També va ser monitor de l’esplai Sant Llorenç durant cinc anys i també és soci del Cinebaix i l’Ateneu Santfeliuenc. Va ser coordinador local de l’ANC, és soci d’Òmnium Cultural i, el 2010, va ser coordinador de les consultes populars sobre la independència a Sant Feliu, “que van ser un punt d’inflexió i creixement del moviment independentista a la ciutat”. Vol seguir treballant “perquè Sant Feliu avanci cap a un funcionament molt més modern i obert, que acosti la política a tota la ciutadania”.

4. Flavia Reina (Independent) Nascuda a Sabadell i vivint a Sant Feliu des de fa 8 anys (al Barri de la Salut). Actualment està aturada; és tècnica sociosanitària però no ha exercit, sinó que es dedicava a agent d’atenció ciutadana. És membre de la Plataforma Antifeixista de Sant Feliu, la Xarxa Antirrumors i de la comunitat musulmana; en concret, en la defensa de les dones musulmanes, col·laborant amb altres entitats feministes. Ha decidit entrar a Esquerra “per tal de contribuir en el seu ideari de la visibilització de la heterogeneïtat de la població, donar veu als col·lectius més desfavorits, dignificar la dona musulmana, treballar contra el racisme i el feixisme, propulsar l’arrelament i l’empoderament de la diversitat de les dones”.

5. Aitor Rivera Garcia (Jovent).25 anys, de Falguera i Informàtic programador. Candidat del Jovent Republicà. Formo part dels Castellers de Sant Feliu i dels Diables La Salut, i és soci de Coopera, Fetasantfeliu, d’Òmnium Cultural. També col·labora amb diverses entitats de caire social, en temes d’habitatge o antifeixisme, per exemple. Ha sigut entrenador de futbol base a diversos clubs de Sant Feliu. La seva implicació amb el projecte d’Esquerra ve de lluny; amb 17 anys va començar a participar al Jovent Republicà, i avui dia n’és Secretari d’Activisme a nivell nacional. Se suma a aquesta candidatura perquè creu que és l’hora del jovent.

6. Jennifer Gaston Molina.Té 28 anys i viu a Mas Lluí. És Doctora en Llengües i cultures romàniques i professora de francès. Va iniciar-se en l’associacionisme al Casal de joves amb Kaligrafics i el club de rol. Més tard, la seva passió per la cultura popular la va dur a implicar-se en diverses colles. Així, fa més de 10 anys que forma part de la família dels Ceballuts i ha sigut Diable de la Salut i grallera de l’ACF. Actualment, també és membre de la Garsa.

7. Xavier González Piñol.41 anys i de Roses Castellbell, és tècnic esportiu i treballa al Complex. També té una faceta artística, i ha escrit dos llibres. Es vaig unir a Esquerra per la seva convicció pacifista, republicana i progressista. Creu que Esquerra és “l’única força política capaç de fer-li un pols pedagògic a la societat espanyola amb un objectiu molt més ampli que la nostra pròpia independència. Una transformació social sempre ha requerit temps, persistència i una orientació adequada i sincera. Som el canvi real que necessiten els pobles d’Espanya i les estructures caduques del seu estat”.

8. Marta Barahona.Té 48 anys, és casada i mare de dues filles. Ha viscut als barris Can Nadal, Can Calders i actualment a Can Maginàs. És sòcia de l’Ateneu, va ser membre de l’Esbart dansaire de l’ACF als anys 80 i he estat, durant 10 anys, membre molt activa dins de l’AMPA de l’escola. Actualment és autònoma en el sector comerç. L’apassiona la bona música, el món del vi i el de la fotografia. Des de l’any 2017 sés secretària d’organització d’ERC Sant Feliu, partit en el qual es vaig involucrar “pels seus valors republicans i per poder incidir en una nova manera de fer política”.

9. Jan Bermúdez Moral (Jovent).23 anys i veí de Can Bertrand. Informàtic i programador tant de professió com de formació, i des de fa més de 13 anys membre de diverses entitats de caire cultural, tant a Sant Feliu com a arreu del Baix Llobregat, com el Drac o els Castellers de Sant Feliu. Militant al Jovent Republicà des de fa poc més d’un any per convicció municipalista, “Esquerra m’ha mostrat contínuament una voluntat ferma de millorar la nostra ciutat, escoltant tant al sector juvenil com la resta de factors que la componen. Un partit treballador i amb dones i homes molt potents amb objectius definits i clars. Orgullós de formar-ne part”!

10. Fina Campàs (Independent).61 anys, nascuda a Vic però veïna de La Salut des de fa anys. Va cursar estudis d’Enginyeria Superior Industrial a Terrassa, però també ha treballat al món del comerç. Al 2007 va començar el seu trànsit d’Home a Dona, i al 2014 comença el seu activisme per els drets civils de les persones trans*. Això la va portar a elaborar, al 2016, el nou model de salut trans* juntament amb els seus companys i l’exconseller Comín. És membre i col·laboradora de vàries entitats i representant a diferents consells Nacionals de la temàtica trans*, membre del Consell de Dones i Fundadora i secretària de l’entitat Trans* Baix Power Roses de Sant Feliu.

11. Txevi Rubiales Sánchez. 49 anys, veí del barri de Can Nadal i administratiu. És membre de l’Equip de Famílies del CAU de Sant Feliu, soci d’Òmnium Cultural, d’ACNUR i del Fetasantfeliu, i està afiliat a Comissions Obreres.  Es va fer militant d’Esquerra “per poder col·laborar en l’únic projecte al poble que pot liderar un veritable canvi en la manera de fer política i posar-la en mans de la ciutadania”.

12. Cristina Massagué Moreno (Jovent).23 anys, de Can Nadal. Graduada en Direcció de Cinema i màster en Direcció d’Art. Es dedica al món audiovisual, però sobretot treballa en cinema, al departament d’art. La seva preocupació per temes socials, com l’assetjament escolar, l’ha portat a fer peces més reivindicatives, en aquest cas com a directora. És sòcia del CineBaix, membre de La Mula i anteriorment havia estat també amb els Castellers de Sant Feliu. Creu que en el feminisme hi ha la clau per acabar amb les desigualtats de la nostra societat.

13. Johnny Alexander Nole Balseca.49 anys, administratiu. És equatorià i veí de Roses Castellbell. “Avui més que mai la nostra ciutat necessita gent amb ganes de treballar, entusiasta, perserverant, optimista, amb capacitat per formar un gran equip… Crec i confio que Esquerra Republicana és una peça clau per aconseguir una societat més justa, més participativa, i sobretot més democràtica en la que tots formem part del nou Sant Feliu.”

14. Montse Fortuny i Baño (Independent).52 anys. Nascuda a Sant Feliu, on també treballa, “porto el poble a la sang gràcies a mare, àvia i besàvia, nascudes aquí. Crec, doncs, en la importància de fer poble”. És membre de Papallassos i de Fotogràfics l’Ateneu, on pot practicar dues de les seves passions: el clown i la fotografia. També ha col·laborat diverses vegades a Etiòpia. Ara Esquerra li ha donat l’oportunitat de fer un pas més. Li ha contagiat la seva il·lusió. “És un partit que porta picant pedra molt de temps i té un Jovent molt actiu, de seny i rauxa. Què millor que això per involucrar-m’hi?”

15. Oriol Massagué Moreno (Jovent). Té 25 anys, és de Can Nadal i treballa com a actor i professor de teatre. Participa amb els Castellers de Sant Feliu i és soci de l’Ateneu. El seu compromís polític neix fa anys, quan al 2011 va entrar a militar al Jovent Republicà, del que ara és Portaveu Local. Els seus pilars ideològics es fonamenten dins el feminisme, el republicanisme i el vegetarianisme, ja que creu que “totes, persones i animals, hem de gaudir dels mateixos drets. Esquerra i el Jovent són, ara mateix, l’única candidatura capaç de frenar l’ultradreta, l’LGTBIfòbia, el masclisme, el racisme i el feixisme imperants a tota Europa”.

16. Laura Gallegos Bernardino (Jovent).Té 19 anys i viu al barri Roses Castellbell. Actualment està a segon de la carrera de Belles Arts a la UB, pinta i li encanta entendre l’art com a eina per canviar les coses i com a reflex de la societat en què vivim. És sòcia de l’Ateneu i d’Òmnium, i percussionista dels Diables La Salut. Feminista, republicana i d’esquerres, pensa que “és a través de l’acció local com es poden realitzar canvis, i quina millor manera que formant part del projecte polític del Jovent Republicà i d’Esquerra Sant Feliu”


17. José Antonio Mas (Independent).Té 51 anys itreballa en el sector privat com a director comercial. És membre de la secció local d’Esquerra del barri Falguera, on resideix. Forma part del projecte d’Esquerra i de la candidatura perquè considera “que és un projecte plural, obert a la ciutadania i a les entitats, i farà que Sant Feliu de Llobregat sigui una ciutat dinàmica i participativa des de l’esquerra i el republicanisme”.

18. Montserrat Godés Malla (Independent).Té 70 anys i és del barri Falguera, del carrer Pou de Sant Pere. Tot i que ara ja està jubilada, havia tingut molts anys un negoci d’hosteleria, ubicat al mateix carrer. La seva simpatia cap a Esquerra “ve de molt lluny, ja que el meu pare n’havia format part; aquesta és una de les motivacions que em fan involucrar-me en el projecte”

19. Jordi Turné Ruiz (Independent).Té 32 anys, és veí del barri Can Nadal i treballa per una entitat bancària. Des dels 18 anys participa activament amb els Diables la Salut, fins fa poc com a responsable de foc,” ajudant a tirar endavant la cultura popular, tan ferma al nostre municipi. De nou torno a formar part d’aquest projecte perquè crec en la proposta de millores que ofereix Esquerra per la nostra ciutat i en la renovació del Sant Feliu actual”


20. Soledad Medrano (Jovent).Té 24 anys i viu al barri Falguera des de que és ben petita. Actualment està estudiant Educació Infantil a la Universitat de Barcelona i alhora treballa com a monitora d’estudi assistit amb infants de primària. Forma part de La Mula i dels Castellers de Sant Feliu. Des de sempre ha vist Sant Feliu  com un lloc amb potencial, però amb moltes mancances, sobretot pel jovent. Així, el que la porta a involucrar-me amb Esquerra i el Jovent és “aportar el meu gra de sorra per fer un canvi dins el poble. És necessari, doncs, començar el canvi des dels barris, on crec que Esquerra i el Jovent podem aportar un canvi cap a un creixement tant social com educatiu”

21. Ramon Puiggròs Cardona (Independent). Té 73 anys i viu a Can Nadal. És escultor, ceramista i pintor, però també s’ha dedicat a l’escriptura i actualment és coach de pensament creatiu. Sempre ha estat molt implicat en el teixit associatiu del poble, i ha estat dels fundadors del T.E.I. i de Sant Feliu Centre; entre d’altres, ha estat el Pregoner de les Roses. També ha fundat l’escola de Ceràmica L’Eixat. El 2011 va rebre el premi Rosa de la Ciutat.

22. Nuria Barberan Estrada(Independent).56 anys, de Can Nadal. Té un Grau Superior de Secretariat i sempre ha treballat com a Administrativa. Fa més de 20 anys que treballa en l’àmbit públic on, a més, és delegada sindical des de fa quatre anys. Per altra banda, ha estat vinculada amb les Associacions de Mares i Pares de les escoles que han assistit els seus fills, així com de la Comissió de Pares de l’Esplai. Des de 2012, és membre d’un grup de rapsodes de l’Ateneu Santfeliuenc.

23. Roger Mateo Quejigo (Jovent-Independent).Té 22 anys i viu a Can Nadal. Estudia tercer d’Enginyeria Electrònica i Automàtica a l’EEBE de l’UPC. És membre dels Timbalers dels Diables Rojos, jugador del filial del Santfeliuenc i és el cantant de Guaiana, un grup de música de Sant Feliu. Va militar al Jovent (llavors JERC) durant tres anys i “malgrat que vaig abandonar la militància per nous projectes individuals, segueixo vinculat intentant participar en tot el que puc”.

24. Bernarda Garcia Rodríguez (Independent). Tinc 51 anys i és veïna del barri de Falguera. Treballa en el sector de la neteja i és veïna del barri de Falguera. Fa anys que està implicada en l’associacionisme de Sant Feliu, primer com a Gegantera i, des de fa un temps, com a membre dels Castellers de Sant Feliu. “Ara mateix, crec que Esquerra és l’únic partit amb les conviccions necessàries per representar-me”.

25. Daniel Tidona (Independent).54 anys, informàtic, viu al barri Can Nadal. Va néixer a Buenos Aires, Argentina. Viu a Catalunya des del desembre del 1990 i a Sant Feliu des del 1995. Actualment és delegat dels treballadors per CCOO des de fa 3 anys i activista a la Coordinadora Latina, Súmate, CCOO por la República i Argentinos por la República. Ja a Argentina havia exercit com a activista, sent, per exemple, delegat a la facultat d’enginyeria de la Universitat Nacional de la Patagònia. Des que va poder exercir el seu vot, “he estat votant d’Esquerra, ja que comparteixo plenament els seus principis progressistes i el seu projecte de país”.

26. Marta Vidal (independent).39 anys, és veïna de Can Nadal i mare de dos fills. Llicenciada en ADE a la Universitat de Barcelona, es dedico a la Gestió Financera i Comptable de l’empresa. És, des de fa 20 anys, membre de l’ACF, de la colla de Diables La Garsa. “Em mou a involucrar-me amb Esquerra el seu compromís per la cultura i la convivència entre cultures als barris de Sant Feliu, per l’educació, per reactivar l’economia de la ciutat cuidant el comerç local, per lluitar contra l’especulació de l’habitatge,… pel futur de Sant Feliu necessitem la gent d’Esquerra, compromesa amb els ciutadans”.

27. Paco Torregrossa Bustos (Independent).52 anys, de Falguera i és Tècnic d’Avaries a Telefònica. Està implicat en la vida municipal del barri i del poble, com a cap de foc del Tro de Falguera des de la seva fundació i com a vocal i web màster de la FETS. També ha exercit com a dinamitzador de les Festes de Falguera. Creu que, “amb el context polític actual, ara és el moment d’implicar-me amb Esquerra per poder canviar allò que no està bé dins el poble”.

28. Mireia Ruiz Serapio (Jovent).Té 19 anys i viu al barri de Can Llovera. És estudiant de Periodisme i Humanitats a la UPF. Forma part del grup de percussió de Diables La Salut i milita al Jovent Republicà des de fa cosa d’un any. S’ha involucrat amb Esquerra de Sant Feliu perquè “crec en aquest projecte i m’agradaria posar el meu petit gra de sorra per un Sant Feliu millor. Confio que l’equip que acompanyi l’Oriol Bossa podem fer un gran tasca per tots els santfeliuencs i santfeliuenques”.


29. Arnau Xufré Mariscal (Jovent).Té 23 anys i viu a can Calders. Ve de família de tradició agrícola i ell mateix està treballant de jardiner. També té estudis de cuina. Ja fa anys que forma part de la cultura popular de la ciutat, com a membre del Drac, dels Castellers, o dels Diables de la Colònia Güell. “Ja fa un any i mig que vaig decidir formar part del Jovent República, perquè considero que a Sant Feliu hi ha moltes coses a millorar.”


30. Judit Espert i Peman (Independent).33 anys, de Can Nadal, tot i que ha viscut a altres barris i ciutats. És mestra i exerceix la docència des de fa molts anys. També és directora i monitora de lleure, activitat que va gaudir durant 13 anys a l’Esplai Sant Llorenç. La cultura és una altra de les seves passions, he estat cap de colla de La Mula durant 10 anys i actualment forma part del Consell rector del diari digital Fetasantfeliu. Pel que fa a la política, “l’equip d’Esquerra Sant Feliu ha format part de la meva vida els darrers anys, sent regidora durant la darrera legislatura. Un projecte que segueix ben present i ben viu en el meu dia a dia”.