Benvinguda

Us donem la benvinguda al blog que servirà per fer una cobertura especial de les eleccions municipals de Sant Feliu de Llobregat.

Fetasantfeliu es proposa fer una cobertura exhaustiva de les eleccions municipals del 26 de maig del 2019 a la ciutat. Hi trobareu tota la informació referent als candidats, les llistes electorals, els programes, l’agenda de campanya o l’històric d’eleccions anteriors. També hi podeu consultar tots els articles i cròniques publicats aquest any a Fetasantfeliu relacionats amb les eleccions municipals, així com un apartat d’anàlisi polític. Una de les novetats és que podeu consultar en aquests mapes interactius quins van ser els partits més votats per districte, mesa per mesa i per seccions censals en les anteriors eleccions municipals. El blog està en contínua construcció i s’anira actualitzant de manera habitual.

Foto: Marc Rius

Esperem que sigui una eina útil per tota la ciutadania de Sant Feliu de Llobregat.

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *