Comença la campanya electoral per les municipals

Aquesta mitjanit arrenca la campanya electoral: durant quinze dies els partits faran campanya pels carrers de Sant Feliu amb carpes, actes i la visita de personalitats del partit, especialment durant la Fira.

Des de Fetasantfeliu hem creat aquest blog especial eleccions municipals perquè pugueu consultar-hi les 9 candidatures que es presenten a Sant Feliu el 26 de maig i descobrir els caps de llista. També podeu consultar tots els programes electorals, l’històric d’eleccions o llegir els diferents articles i cròniques publicats de la presentació de les diferents candidatures i llistes.

Podeu fer un cop d’ull també a l’agenda de campanya, que anirem actualitzant dia a dia, on ja podeu trobar les diferents visites que els polítics han programat durant aquest cap de setmana de Festes de Primavera.

A més, durant la Fira estrenarem la porra electoral: hi podreu participar de manera presencial dissabte i diumenge a l’estand de Fetasantfeliu, ubicat al carrer Pi i Margall. A partir de dilluns també la podreu fer a través d’un formulari online que activarem al blog especial eleccions municipals.

Foto: Sergi Costa
Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *